Hoofddorp: Slager raakt hand kwijt aan gehaktmachine

Hoofddorp: Slager raakt hand kwijt aan gehaktmachineHoofddorp, 5 december – Bij een ongeval in de slagerij van een supermarkt is vrijdagochtend een slager zijn hand kwijt geraakt. De man was in de slagerij met een gehaktmachine aan het werk toen het fout ging.

Twee ambulances kwamen hulp bieden en na de nodige zorg in de winkel is het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. De politie heeft slachtofferhulp opgeroepen om de mensen in de winkel bij te staan. De winkel is vandaag voor de rest van de dag gesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Slager raakt hand kwijt aan gehaktmachine Hoofddorp: Slager raakt hand kwijt aan gehaktmachine Hoofddorp: Slager raakt hand kwijt aan gehaktmachine Hoofddorp: Slager raakt hand kwijt aan gehaktmachine Hoofddorp: Slager raakt hand kwijt aan gehaktmachine Hoofddorp: Slager raakt hand kwijt aan gehaktmachine Hoofddorp: Slager raakt hand kwijt aan gehaktmachine Hoofddorp: Slager raakt hand kwijt aan gehaktmachine Hoofddorp: Slager raakt hand kwijt aan gehaktmachine

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?