Hoofddorp: Plassende taxi passagier valt in het water

Hoofddorp: Dronken taxi passagier valt in het waterHoofddorp, 30 november – Een dronken taxi passagier is zondagavond al plassend in de Vijfhuizertocht gevallen. De man had een taxibusje naar huis genomen, halverwege de rit, op de Hoofdweg in Hoofddorp, moest hij dringend plassen. De chauffeur draaide voor hem de Vijfhuizerweg in, zodat hij aan de kant van de weg zijn behoefde kon doen.

Nonchalant hangend tegen een wegafzetting stond meneer langs de waterkant te plassen, tot de plastic wegafzetting knakte en meneer al plassend voorover het water in viel. Gelukkig was het niet zo diep en kon de man met behulp van de taxichauffeur weer op de kant komen. De gealarmeerde brandweer was niet nodig.

De natte man is in de ambulance opgevangen en na de nodige zorg in de ambulance, is hij naar het ziekenhuis overgebracht. In zijn tuimeling heeft de man toch een verwonding opgelopen.

Voordat de ambulance vertrok heeft de passagier zijn rit betaald aan de chauffeur.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Dronken taxi passagier valt in het water Hoofddorp: Dronken taxi passagier valt in het water Hoofddorp: Dronken taxi passagier valt in het water Hoofddorp: Dronken taxi passagier valt in het water Hoofddorp: Dronken taxi passagier valt in het water Hoofddorp: Dronken taxi passagier valt in het water Hoofddorp: Dronken taxi passagier valt in het water

Misschien vindt u dit ook interessant?