Hoofddorp: Kop-staart aanrijding Bennebroekerweg

Hoofddorp: Kop-staart aanrijding BennebroekerwegHoofddorp, 29 november – Op de Bennebroekerweg ter hoogte van de Rijnlanderweg is een bestuurster van een personenwagen, achterop haar voorganger gebotst. Het ongeval gebeurde rond tien voor drie.

Voor dit ongeval was buiten de politie en ambulance ook de brandweer opgeroepen om te assisteren. De brandweer heeft het voertuig veilig gesteld. De inzittenden van de voorste wagen kwamen met de schrik vrij. De bestuurster van de achterste wagen is na de nodige zorg in de ambulance, ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Vermoedelijk is de bestuurster door een te laag suikerspiegel onwel geworden en is hierdoor op haar voorganger gebotst.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

Vrouw gewond bij kop-staart aanrijding op de Bennebroekerweg Vrouw gewond bij kop-staart aanrijding op de Bennebroekerweg Vrouw gewond bij kop-staart aanrijding op de Bennebroekerweg Hoofddorp: Kop-staart aanrijding Bennebroekerweg Hoofddorp: Kop-staart aanrijding Bennebroekerweg Hoofddorp: Kop-staart aanrijding Bennebroekerweg Hoofddorp: Kop-staart aanrijding Bennebroekerweg Hoofddorp: Kop-staart aanrijding Bennebroekerweg

 

Misschien vindt u dit ook interessant?