Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval op de A5

Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval op de A5Hoofddorp, 2 november – Bij een ongeval op de A5 zijn zondagavond drie gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Hoofdvaart, komende vanaf de A9 richting de A4. Drie personenwagens waren bij het ongeval betrokken. De brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld.

Drie personen zijn na de nodige zorg, overgebracht naar het ziekenhuis. De inzitten van de eerste wagen liepen geen letsel op en konden met de auto hun weg vervolgen.

De twee andere wagens moesten versleept worden. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de laatste wagen niet opgemerkt dat het verkeer nagenoeg stilstond en knalde op zijn voorganger.

Door het ongeval ontstond een lange file omdat de linker rijstrook afgesloten en het verkeer stapvoets langs het ongeval moest.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval op de A5 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval op de A5 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval op de A5 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval op de A5 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval op de A5 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval op de A5 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval op de A5 Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval op de A5

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Drie gewonden bij ongeval op de A5”

  1. mo

    Eric warom staat me mooie mercedes niet op de foto

  2. Hallo,
    Ik reed in de auto achter de laatste auto die erop geklapt was, ook het zusje van, en ik kan je zeggen dat je laatste woorden niet kloppen. De auto’s begonnen opeens te remmen, de middelste auto ging richting de vangrail, en de laatste auto probeerde naar rechts uittewijken, maar dat lukte niet meer. Het was niet dat hij niet in de gaten dat de auto’s voor hem opeens stopte, ik ben zelf met de auto er maar net langs kunnen gaan. Bij deze zou het fijn zijn als jullie niet zomaar dingen gaan invullen. Zeker als het niet klopt.

    Met vriendelijke groet,
    Een mede-betrokkenen.

Reacties zijn gesloten.