Hoofddorp: Blikschade bij ongeval op de A4

Hoofddorp: Blikschade bij ongeval op de A4Hoofddorp, 2 november – Bij een ongeval op de A4 ter hoogte van de afrit Schiphol zijn zondagmiddag twee personenwagens op elkaar gebotst. Door het ongeval waren er twee rijstroken dicht. Alle inzittenden van beide voertuigen zijn door de ambulancemedewerkers gecontroleerd, maar niemand hoefde uiteindelijk mee naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgesleept. Het verkeer ondervond geen extra hinder, door werkzaamheden was de snelheid op de A4 als 70 km/u, iets verderop waren door de werkzaamheden ook al twee rijstroken afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Blikschade bij ongeval op de A4 Hoofddorp: Blikschade bij ongeval op de A4 Hoofddorp: Blikschade bij ongeval op de A4 Hoofddorp: Blikschade bij ongeval op de A4 Hoofddorp: Blikschade bij ongeval op de A4 Hoofddorp: Blikschade bij ongeval op de A4 Hoofddorp: Blikschade bij ongeval op de A4 Hoofddorp: Blikschade bij ongeval op de A4 Hoofddorp: Blikschade bij ongeval op de A4

Misschien vindt u dit ook interessant?