Hoofddorp: Vrouw toch gewond na aanrijding

Hoofddorp: Vrouw toch gewond na aanrijdingHoofddorp, 26 oktober – Een vrouw is zondagavond toch gewond geraakt na een aanrijding. De aanrijding had iets eerder op de avond plaatsgevonden op de kruising Graan voor Visch met de van Heuven Goedhartlaan. Op het moment van de aanrijding had de dame, geen klachten en bleef het bij het afhandelen van blikschade.

Nadat de auto, waar de vrouw inzat, vertrokken was, kreeg ze toch last van haar nek. Ondertussen stonden zij met de wagen op het Mercuriusplein.

Zowel de ambulance als de brandweer werden opgeroepen om te assisteren. De vrouw is voorzichtig met behulp van de brandweer uit de wagen gehaald en gefixeerd op de wervelplank. Hierna is de dame overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de wagen kon verder zijn weg vervolgen, en ging achter de ambulance aan naar het ziekenhuis.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Vrouw toch gewond na aanrijding Hoofddorp: Vrouw toch gewond na aanrijding Hoofddorp: Vrouw toch gewond na aanrijding Hoofddorp: Vrouw toch gewond na aanrijding Hoofddorp: Vrouw toch gewond na aanrijding Hoofddorp: Vrouw toch gewond na aanrijding Hoofddorp: Vrouw toch gewond na aanrijding Hoofddorp: Vrouw toch gewond na aanrijding

Misschien vindt u dit ook interessant?