Schiphol: Zware aanrijding tussen taxibusje en verhuursauto

Zware aanrijding tussen taxibusje en verhuursauto op SchipholSchiphol, 30 september – Een taxibusje en een auto van een verhuurbedrijf zijn dinsdagavond hard met elkaar in botsing gekomen op Schiphol. Het ongeval gebeurde iets over negenen toen de bestuurder van het taxibusje op de Herbergierstraat wilde afslaan en de andere auto er met hoge snelheid tegenaan botste.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse om assistentie te verlenen. Beide bestuurders zijn door ambulancepersoneel nagekeken maar na behandeling hoefde ze niet mee naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. De ravage was groot en beide voertuigen liepen veel schade op. De verkeersongevallenanalyse van de KMar gaat onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

Door het ongeval en het onderzoek was de Herbergierstraat lange tijd afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde voor de nodige irritaties van taxi’s die erlangs wilde rijden en nu om moesten rijden.

Fotografie: Michel van Bergen

Zware aanrijding tussen taxibusje en verhuursauto op Schiphol Zware aanrijding tussen taxibusje en verhuursauto op Schiphol Zware aanrijding tussen taxibusje en verhuursauto op Schiphol Zware aanrijding tussen taxibusje en verhuursauto op Schiphol Zware aanrijding tussen taxibusje en verhuursauto op Schiphol Zware aanrijding tussen taxibusje en verhuursauto op Schiphol

Misschien vindt u dit ook interessant?