Abbenes: Ongeval met tankwagen in het aquaduct (video update)

Abbenes: Ongeval met tankwagen in het aquaductAbbenes, 22 september – Bij een ongeval tussen twee vrachtwagens en een personenwagen zijn maandagochtend twee gewonden gevallen. Eén van de vrachtwagens is een tankwagen van Shell met benzine. Volgens een woordvoerder van de brandweer is de tankwagen zo goed als leeg.

Zowel de bestuurder van de tankwagen als de personenwagen raakte gewond, en beide zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de tankwagen moest plotseling remmen voor een vrachtwagen die op zijn remmen ging staan om te kijken of hij wel onder het viaduct past. Het is nog niet helemaal duidelijk of de tankwagen deze vrachtwagen geraakt heeft. Hierna botste de tankwagen op een personenwagen.

De verkeersongevallendienst van de politie (VOA) onderzoekt het ongeval, om de exacte toedracht te achterhalen. Wel is duidelijk dat de vrachtwagen geen pijler geramd heeft, zoals diverse media meld.

Na het ongeluk was de snelweg in de richting van Den Haag enige tijd volledig afgesloten. Inmiddels is er weer één rijstrook open, meldt Rijkswaterstaat. Wel staat er nog lange file in de richting van Den Haag.

Fotografie: Eric van Lieshout

Abbenes: Ongeval met tankwagen in het aquaduct Abbenes: Ongeval met tankwagen in het aquaduct Abbenes: Ongeval met tankwagen in het aquaduct Abbenes: Ongeval met tankwagen in het aquaduct Abbenes: Ongeval met tankwagen in het aquaduct Abbenes: Ongeval met tankwagen in het aquaduct Abbenes: Ongeval met tankwagen in het aquaduct EvL_Aquaduct (8) Abbenes: Ongeval met tankwagen in het aquaduct Abbenes: Ongeval met tankwagen in het aquaduct

 

Misschien vindt u dit ook interessant?