Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4

Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4Hoofddorp, 19 september – Bij een ongeval op de A4 is vrijdagochtend de bestuurder van een personenwagen gewond geraakt. De bestuurder van de auto kwam uit de richting van de Schipholtunnel toen hij ter hoogte van de afrit Hoofddorp / A5 in slaap is gevallen en hierdoor van de weg is gereden en tot stilstand is gekomen bovenop een kast van Rijkswaterstaat.

De bestuurder van de wagen is door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde brandweer heeft de auto veilig gesteld. Een gespecialiseerd bedrijf heeft de spanning van de kast gehaald, waarna de auto weggesleept kon worden.

De kast werd volledig uit de grond gereden en diverse signaleringen van de A4 zullen voorlopig buiten dienst zijn.

Ondanks dat de rijstrook helemaal rood afgekruist was, konden diverse voertuigen maar ternauwernood remmen voor de auto van de weginspecteur die als buffer dwars over de weg stond, ter beveiliging van de hulpverleners.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4 Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4 Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4 Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4 Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4 Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4 Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4 Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4 Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

4 gedachten over “Hoofddorp: Automobilist valt in slaap op de A4”

  1. Mooie foto’s: alleen jammer van die mooie Saab: zo veel zie je niet meer van dit model.
    En ben bang dat deze ook niet meer terug komt……

  2. Sorry hoor, maar er is niets mis met de foto’s

  3. Kunnen jullie deze schokkende foto’s weghalen? De bestuurder heeft kinderen. Ik moet er niet aan denken dat ze dit zien.

  4. Kunnen jullie deze foto’s verwijderen? De bestuurder heeft kinderen.

Reacties zijn gesloten.