Schiphol: Man laat midden op oprit Schiphol auto staan

WD_0051.jpegSchiphol, 16 september – Een automobilist heeft dinsdagmiddag op de oprit naar Schiphol van de A4, midden op de rijbaan zijn auto laten staan. Vervolgens is hij in een passerende lesauto gestapt. De geschrokken bestuurder van de lesauto heeft de man bij de vertrekhal afgezet. Even later heeft de man zich gemeld bij de marechausseepost op Schiphol.

Omdat het de marechaussee niet duidelijk werd, waarom de auto achtergelaten was, is de auto op de oprit onderzocht door een explosieve detectie hond. Hierna hebben marechaussees de auto onderzocht maar niets vreemds kunnen ontdekken.

De auto is door de bergingsdienst meegenomen. De marechaussee onderzoekt het voorval. Door het onderzoek en de achtergelaten wagen, stond er een lange file op de A4 komende vanaf Amsterdam, richting Schiphol. In de file botsten ook twee taxi’s op elkaar.

Fotografie: Eric van Lieshout & Erik Poort

EvL_Kmar (4) Schiphol: Man laat midden op oprit Schiphol auto staan Schiphol: Man laat midden op oprit Schiphol auto staan WD_0043 WD_0044 WD_0045 WD_0046 WD_0048 WD_0051.jpeg EvL_Kmar (1) Schiphol: Man laat midden op oprit Schiphol auto staan Schiphol: Man laat midden op oprit Schiphol auto staan

Misschien vindt u dit ook interessant?