Zwanenburg: Wielrenner klapt op geparkeerd busje

Wielrenner klapt op geparkeerd busje op de ZwanenburgerdijkZwanenburg – Een wielrenner is maandag aan het einde van de middag gewond geraakt nadat hij hard tegen een busje was gereden. Het ongeval gebeurde even voor half zes op de Zwanenburgerdijk in Zwanenburg. De wielrenner reed op het fietspad en reed zo geconcentreerd dat hij een busje, welke aan de kant van de weg stond geparkeerd, over het hoofd zag. De man kwam hard in botsing en kopte het achterraam van de wagen kapot.

Een politieboot met twee agenten waren als eerst ter plaatse om hulp te bieden. De man is daarna opgevangen door ambulancepersoneel en na de nodige zorg naar het Kennemer Gasthuis overgebracht voor verdere behandeling. De Zwanenburgerdijk was door het ongeval lange tijd afgesloten voor het verkeer. De racefiets is later door een agent met een politiebusje opgehaald.

Foto: Michel van Bergen

Wielrenner klapt op geparkeerd busje op de Zwanenburgerdijk Wielrenner klapt op geparkeerd busje op de Zwanenburgerdijk Wielrenner klapt op geparkeerd busje op de Zwanenburgerdijk Wielrenner klapt op geparkeerd busje op de Zwanenburgerdijk Wielrenner klapt op geparkeerd busje op de Zwanenburgerdijk

Misschien vindt u dit ook interessant?