Aalsmeer: Ruim 6 jaar cel voor Aalsmeerder

Aalsmeer: Auto belandt op kop in sloot na steekincident Aalsmeer, 26 augustus – Een 25-jarige Aalsmeerder is veroordeeld tot 6 jaar en 6 maanden gevangenisstraf voor poging doodslag en diefstal met geweld. De man carjackte vorig jaar 14 september met geweld een auto nadat hij op het Praamplein een 24-jarige man met een vleesmes had gestoken. De der reed vervolgens de auto met de zwaargewonde man op de achterbank het water langs de Van Cleeffkade in waarna hij vluchtte.

Twee weken geleden eiste de officier van justitie 10 jaar celstraf voor twee moordpogingen en poging toebrengen zwaar lichamelijk letsel. De rechtbank wijkt van deze eis af, omdat zij poging tot moord niet bewezen acht. De Aalsmeerder wilde niet na kalm en rustig beraad het slachtoffer doden, maar hij heeft in een voortdurende razernij een volledig willekeurig persoon neergestoken.

Lees hier het hele verhaal.

Aalsmeer: Auto belandt op kop in sloot na steekincident Aalsmeer: Auto belandt op kop in sloot na steekincident Aalsmeer: Auto belandt op kop in sloot na steekincident Aalsmeer: Auto belandt op kop in sloot na steekincident

Misschien vindt u dit ook interessant?