Schiphol: Toestel Delta Airlines landt met hydraulische problemen

Toestel Delta Airlines landt met hydraulische problemenSchiphol, 5 augustus – Een Airbus A330 van Delta Airlines is dinsdagochtend rond kwart voor negen op de polderbaan geland met hydraulische problemen. Tijdens de landing hingen de deuren van het landingsgestel al open, ook had het toestel de nodige rem en stuurproblemen. Nadat het toestel veilig geland was, zijn de passagiers op de polderbaan uit het toestel gehaald en met bussen weggebracht.

Het toestel met vlucht nummer DL232 kwam uit Seattle. De hulpdiensten stonden rondom het toestel. Het toestel is van de polderbaan gesleept en stond tijdelijk op een bufferplek aan de kop van de Polderbaan. Hierdoor was het voor Schiphol mogelijk om de Polderbaan te reinigen. Ondertussen is de Polderbaan weer beschikbaar voor het vliegverkeer.

Fotografie: Eric van Lieshout

Toestel Delta Airlines landt met hydraulische problemen Toestel Delta Airlines landt met hydraulische problemen Toestel Delta Airlines landt met hydraulische problemen Toestel Delta Airlines landt met hydraulische problemen Toestel Delta Airlines landt met hydraulische problemen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?