Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen

Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagenHoofddorp, 4 augustus – Op de kruising Nieuwe Molenaarslaan met de Fannie Blankers-Koenlaan is een personenwagen tegen een vrachtwagen gebotst.

De bestuurster zag de vrachtwagen over het hoofd en botste vol op de zijkant. Door de aanrijding begon de auto roken, en daarom werd ook de brandweer opgeroepen. De brandweer heeft de auto gecontroleerd en veilig gesteld. Niemand raakte verder gewond bij het ongeval. De zwaar beschadigde auto moest door de bergingsdienst opgehaald worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Flinke schade na aanrijding met vrachtwagen”

  1. Tardus

    Ik weet, een vrachtauto zie je ook niet zo makkelijk meer. Net als bomen in een bos. Er zijn nu zoveel vrachtwagens op de weg dat die ene individuele niet meer opvalt.

  2. Dudeson

    Dit ongeluk geeft maar eens aan dat situatie zo onoverzichtelijk is dat kennelijk een vrachtauto over het hoofd wordt gezien. Als voetganger en fietser zou ik me daar ondanks de voorrang niet veilig wanen.

Reacties zijn gesloten.