Rozenburg NH: Bestelwagen op z’n kant na aanrijding met taxibusje

Rozenburg NH: Bestelwagen op z'n kant na aanrijding met taxibusjRozenburg NH, 29 juli – Een bestuurder van een bestelwagen is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op het Beechavenue. Het ongeval gebeurde ook de keer op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg. Een taxibus botste op een bestelwagen die door de klap op zijn zijkant tot stilstand kwam.

De bestuurder van de bestelwagen is na de nodige zorg van het ambulancepersoneel, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft hierbij geassisteerd.
De verkeersongevallen analyse van de marechaussee (voa) onderzoekt het ongeval om de toedracht te achterhalen. Ook op dit kruising gebeuren ook regelmatig ongevallen, het laatste ongeval was op 22 mei.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

Bestelbusje op z’n kant bij ongeval met taxi in Rozenburg Bestelbusje op z’n kant bij ongeval met taxi in Rozenburg Bestelbusje op z’n kant bij ongeval met taxi in Rozenburg Rozenburg NH: Bestelwagen op z'n kant na aanrijding met taxibusj Rozenburg NH: Bestelwagen op z'n kant na aanrijding met taxibusj EvL_Beechavenue (3) Rozenburg NH: Bestelwagen op z'n kant na aanrijding met taxibusj EvL_Beechavenue (5) Rozenburg NH: Bestelwagen op z'n kant na aanrijding met taxibusj Rozenburg NH: Bestelwagen op z'n kant na aanrijding met taxibusj Rozenburg NH: Bestelwagen op z'n kant na aanrijding met taxibusj

Misschien vindt u dit ook interessant?

5 gedachten over “Rozenburg NH: Bestelwagen op z’n kant na aanrijding met taxibusje”

  1. anoniem

    Hebben jullie er weleens aan gedacht dat de taxi wellicht geen voorrang kreeg???? Zijn bus ligt nu in puin en kan dus ook zijn werk niet meer doen.
    Graag eerst de feiten weten voordat er geoordeeld word. En niet alle taxichauffeurs zijn hetzelfde.
    Ik voel mij persoonlijk aangevallen als zeer nette taxichaffeuse.

  2. Rob

    @ Lamine en Toevallige voorbijganger: leuk om iemand aan te wijzen als schuldige maar volgens mij reed de koerier de voorrangsweg over zonder voorrang te verlenen.
    Wat ik begrepen heb, heeft het onderzoek van de VOA uitgewezen dat de taxi tussen de 30 en 35 km/u reed.
    AFH kan dan een leuk bedrijf zijn en veel zaakjes regelen maar waarom moest ik vorige week op precies de zelfde lokatie een noodstop maken voor een auto van AFH die precies de zelfde grap uithaalde? Ook die bestuurder stak zonder te remmen de Beechavenue over alleen kon ik nog wel een aanrijding voorkomen..

  3. Maak er een rotonde van met een bult van een meter:
    moeten ze er wel omheen.
    En voor diegenen die dan nog rechtdoor willen: die
    zitten dan lekker vast …….

  4. Ik hoorde dat de taxichauffeur zelfs beweerde, maar 40 km/h te rijden. Als je daarmee een caddy op zijn kant krijgt, mogen ze allemaal terug naar de dichtstbijzijnde VW dealer.
    AFH is een fantastisch bedrijf en een hardwerkende man wordt nu ook belet om te gaan werken door zo een wegpiraat. AFH zorgt dat alle randzaken op Schiphol geregeld worden. Ik zou niet zo 1,2,3 weten waar je AFH niet voor kan bellen, maar wordt altijd keurig in orde gemaakt.

  5. Lamine

    Altijd die Kut taxi reed veels te hard
    Voor z’n fooitjes bijna een mens beroofd van het leven

    Nadenken met je stomme kop

Reacties zijn gesloten.