Hoofddorp: Flinke schade bij ongeval Rozenburgdreef

Hoofddorp: Flinke schade bij ongeval RozenburgdreefHoofddorp, 8 juli – Bij een ongeval op de Rozenburgdreef waren dinsdagmiddag twee personenwagen betrokken. Het ongeval gebeurde komende van Schiphol-rijk op de afrit van de N201 richting de A4, toen een automobiliste voor het rode verkeerslicht stopte.

Een achterop komende wagen knalde achterop de stilstaande wagen.
De bestuurder van de achteropkomende wagen is in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee. De bestuurster van de voorste auto liep geen letsel op.

De brandweer heeft geassisteerd bij het ongeval en heeft het wegdek schoongespoten. Doordat de afrit afgesloten was ontstond er een flinke file op de N201 en moest iedereen omrijden om op de A4 te geraken. Beide wagens zijn door de bergingsdienst afgesleept.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Flinke schade bij ongeval Rozenburgdreef Hoofddorp: Flinke schade bij ongeval Rozenburgdreef Hoofddorp: Flinke schade bij ongeval Rozenburgdreef Hoofddorp: Flinke schade bij ongeval Rozenburgdreef Hoofddorp: Flinke schade bij ongeval Rozenburgdreef Hoofddorp: Flinke schade bij ongeval Rozenburgdreef Hoofddorp: Flinke schade bij ongeval Rozenburgdreef Hoofddorp: Flinke schade bij ongeval Rozenburgdreef

 

Misschien vindt u dit ook interessant?