Nieuw-Vennep: Ongeval door overstekende kat

Nieuw-Vennep: Ongeval door overstekende katNieuw-Vennep, 26 juni – Bij een ongeval op de Componistenweg is in de nacht van woensdag op donderdag een personenwagen flink beschadigd. Het ongeval gebeurde op de rotonde ter hoogte van de Laan van Chopin, toen de bestuurster een kat probeerde te ontwijken en tegen een lichtmast tot stilstand kwam.

Omdat in eerste instantie gedacht werd, dat de bestuurster bekneld in de auto zou zitten, werd ook de brandweer gealarmeerd. Gelukkig bleek dit niet het geval en kon de brandweer onverrichte zaken, weer retour naar de post. De bestuurster is in de toegesnelde ambulance gecontroleerd op letsel en ook dit viel reuze mee, de vrouw hoefde niet mee voor verdere zorg. De wagen is door de bergingsdienst afgevoerd en de lichtmast wordt op een later tijdstip gemaakt. De kat is niet meer gezien.
Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: Ongeval door overstekende kat Nieuw-Vennep: Ongeval door overstekende kat Nieuw-Vennep: Ongeval door overstekende kat Nieuw-Vennep: Ongeval door overstekende kat Nieuw-Vennep: Ongeval door overstekende kat

Misschien vindt u dit ook interessant?

4 gedachten over “Nieuw-Vennep: Ongeval door overstekende kat”

  1. Piet

    @Aaltje,

    “Een kat meer of minder” : je moet je schamen.

  2. Henk

    Als er twintig airbags om je heen ontploffen wil je best wel even schreeuwen hoor!

  3. Henk

    Als er twintig airbags om je heen ontploffen wil je best wel even schreeuwe hoor!

  4. aaltje

    was dat alles? Mijn stiefdochter heeft de hele nacht niet kunnen slapen omdat bestuurster zo vreselijk hard gegild had. Ze dacht dat er wel doden bij betrokken hadden kunnen zijn. Maar een kat meer of minder, daar maak je je toch niet druk om?

Reacties zijn gesloten.