Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44

Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44Abbenes, 23 juni – Bij een ongeval op de A44 zijn maandagochtend twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond kwart over acht in de richting van de A4 ter hoogte van de afslag Abbenes. Bij het ongeval waren drie personenwagens en een vrachtwagen betrokken. Diverse hulpdiensten waaronder de brandweer en de traumahelikopter werden voor het ongeval opgeroepen.
Twee personen zijn na de nodige medische zorg, voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft geassisteerd met de verzorging van de slachtoffers, de traumahelikopter is geannuleerd.
Door het ongeval ontstond er een file van ruim 8 km, twee wagens moeten door de bergingsdienst afgevoerd worden. Een personenwagen en de vrachtwagen konden op eigen kracht verder.
Fotografie: Eric van Lieshout

Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44 Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44 Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44 Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44 Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44 Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44 Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44 Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44 Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44 Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Abbenes: Twee gewonden bij ongeval A44”

  1. Klopt, die stond voorbij de brug, de vrachtwagen stond net voor de brug..

  2. Stond die derde auto net over de brug?

    Zag die wel in de berm staan daar, maar geen vrachtwagen gezien.

    Die Golf heeft een rare draai gemaakt, zo met zijn kont tegen de rail.

    Zal wel met de zon te maken hebben gehad: die staat daar op dat moment recht van vooruit. En als ze dan over de brug vliegen zie je even niks : iedereen in de ankers…
    Is niet de eerste keer daar dit jaar.

    Beterschap.

Reacties zijn gesloten.