Hoofddorp: “Brandende” vrachtwagen op het Taurusavenue

Hoofddorp: Brandende vrachtwagen op het TaurusavenueHoofddorp, 16 juni – Op het Taurusavenue heeft kortsluiting in een vrachtwagen voor enige commotie gezorgd. De chauffeuse zag rook achter haar cabine vandaan komen en heeft de hele combinatie op de stoep gezet. Met een brandblusser van het naastgelegen bouwplaats zijn de vlammen achter de cabine geblust.

Ondertussen had de politie het Taurusavenue afgesloten voor het overige verkeer. De toegesnelde brandweer heeft de vrachtwagen geïnspecteerd en vond in het motorgedeelte nog een brandhaard, deze is geblust en de spanning is van de vrachtwagen gehaald.
De brand is ontstaan door kortsluiting, de vrachtwagen kan niet meer rijden en zal weggesleept moet worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Brandende vrachtwagen op het Taurusavenue Hoofddorp: Brandende vrachtwagen op het Taurusavenue Hoofddorp: Brandende vrachtwagen op het Taurusavenue Hoofddorp: Brandende vrachtwagen op het Taurusavenue Hoofddorp: Brandende vrachtwagen op het Taurusavenue Hoofddorp: Brandende vrachtwagen op het Taurusavenue Hoofddorp: Brandende vrachtwagen op het Taurusavenue Hoofddorp: Brandende vrachtwagen op het Taurusavenue Hoofddorp: Brandende vrachtwagen op het Taurusavenue Hoofddorp: Brandende vrachtwagen op het Taurusavenue

Misschien vindt u dit ook interessant?