Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc (update 11.00)

Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMcHoofddorp, 14 juni – Bij een ernstig ongeval op de Nieuwe Bennebroekerweg zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde zo rond kwart over twaalf toen vermoedelijk twee personenwagens frontaal op elkaar botste. Eén van de wagens reed nog een lichtmast omver en kwam bovenop de vangrail tot stilstand.

De bestuurder van deze wagen kon op eigen kracht zijn wagen verlaten. De andere bestuurder is met behulp van de brandweer uit zijn wagen gehaald. Ondertussen was het mobiel medisch team uit Amsterdam met de traumahelikopter ook gearriveerd. Het slachtoffer is met spoed in kritieke toestand overgebracht naar het VuMc, de trauma-arts is met de ambulance meegereden.
De andere bestuurder heeft een blaastest ondergaan en deze gaf aan dat de bestuurder teveel had gedronken.
De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval. De Nieuwe Bennebroekerweg is volledig afgesloten.
Fotografie: Eric van Lieshout

Update 08.00 uur: Volgens eerste onderzoek, is het geen frontale aanrijding, maar is de donkere wagen met hoge snelheid achterop de lichtgrijze wagen gebotst.

Update 11.00 uur (politiepersbericht):

Verkeersongeval met letsel

Nieuw-Vennep – Tegen half één vindt er een aanrijding plaats op de Nieuwe Bennebroekerweg tussen de N205 en de Hoofdweg. Bij aankomst treft de politie een chaos op straat zo zijn er veel voertuigen op de weg, is er rookontwikkeling en een lang spoor van veel stukken auto. Een eerst onderzoek wijst uit dat het uiteindelijk gaat om een aanrijding tussen twee voertuigen. Een 47-jarige inwoner uit Hoofddorp is zo ernstig gewond dat de traumahelikopter ter plaatse komt voor assistentie en deze persoon met spoed naar een ziekenhuis wordt overgebracht. Een 44-jarige inwoner eveneens uit Hoofddorp wordt direct aangehouden voor het rijden onder invloed. Gezien zijn verwondingen wordt ook hij overgebracht naar een ziekenhuis. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van dit ongeval.

Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc

Misschien vindt u dit ook interessant?

8 gedachten over “Hoofddorp: Slachtoffer in kritieke toestand naar het VuMc (update 11.00)”

  1. johan

    IK herken die audi s8 ook, ……. (reactie op verzoek weggehaald)

  2. E en D

    Wij waren direct na het ongeval ter plaatse aangezien de botsing net drie auto’s voor ons had plaatsgevonden. Was geen fraai gezicht. Het is een wonder dat de automobilist van de Audi naast zijn auto stond. Hij leek behoorlijk in shock. Op dat moment wisten wij niet de toedracht van het ongeluk. De andere automobilist werd niet gelijk gespot in de auto vanwege alle airbags. Toen eenmaal duidelijk werd dat er nog iemand in deze auto lag, zijn wij gelijk in de BHV stand gedoken. De man kwam gelukkig bij kennis net voor het moment dat de politie ook arriveerde. Echter zag het er niet goed uit, Zijn auto begon ook nig eens te roken en een andere omstander hield dit goed in de gaten. Het waren spannende minuten voordat de hulpdiensten er waren, maar het was mooi te zien dat iedereen wilde helpen waar mogelijk. We hopen dat de man in de grijze auto het heeft gered. Het was juist zo’n mooie voetbalavond. E&D

  3. Dudeson

    @Tardus

    Klopt. Als autoliefhebber heb je dat vrij snel in de gaten. Mooie auto. Alleen jammer dat bestuurder zijn psyche niet helemaal op orde had. Te vaak Ronin gekeken vrees ik.

  4. Tardus

    @Dudeson als ik je goed begrijp rijdt er nu geneen meer van rond….

  5. Vertel ! Vertel ! Vertel !
    Wie Wat Waar Wanneer Waarom Wat nu ?

  6. Daniel

    Nou zeg, er ligt gewoon een blikje Kronenbourg op straat. Zal toch niet iemand voor gestopt zijn?

  7. Moi

    Hoop dat het slachtoffer van de voorste auto er weer helemaal bovenop komt en dat de alcoholmobilist zeer zwaar wordt gestraft en nooit meer achter het stuur mag kruipen!
    Zal in NL nooit gaan gebeuren, maar men mag blijven hopen.

  8. Dudeson

    Die AUDI S8 herken ik wel. Daar rijden er in Floriande niet zoveel van rond (zoniet de enige).

Reacties zijn gesloten.