Badhoevedorp: Vomar ontruimd vanwege brandlucht

Badhoevedorp: Vomar ontruimd vanwege brandluchtBadhoevedorp, 9 juni – De Vomar op de Sloterweg is maandagmiddag voor korte tijd ontruimd geweest vanwege een brandlucht. Winkelpersoneel had de winkel ontruimd en de brandweer gealarmeerd omdat in de hele winkel een penetrante brandlucht te ruiken was.
De brandweer heeft een onderzoek ingesteld en de winkel onderzocht, onder andere met een warmtebeeldcamera, maar kon geen vuurhaard vinden.
De brandweer kon geen oorzaak vinden en gaat uit van een technisch probleem. De technische dienst van de supermarkt is opgeroepen en deze mogen verder op onderzoek.

Na het onderzoek van de brandweer ging de winkel gewoon weer open voor het publiek.
Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

Supermarkt in Badhoevedorp ontruimd vanwege brandlucht Supermarkt in Badhoevedorp ontruimd vanwege brandlucht Supermarkt in Badhoevedorp ontruimd vanwege brandlucht Supermarkt in Badhoevedorp ontruimd vanwege brandlucht Supermarkt in Badhoevedorp ontruimd vanwege brandlucht Badhoevedorp: Vomar ontruimd vanwege brandlucht Badhoevedorp: Vomar ontruimd vanwege brandlucht Badhoevedorp: Vomar ontruimd vanwege brandlucht

Misschien vindt u dit ook interessant?