Lijnden: Gewonde bij aanrijding op de A9

Lijnden: Gewonde bij aanrijding op de A9Lijnden, 7 juni – Bij een ongeval op de A9 is zaterdagochtend één gewonde gevallen. Het ongeval gebeurde op de A9 richting Haarlem ter hoogte van hm 37,3 toen een personenwagen plotseling moest remmen voor een auto met caravan.

Vervolgens botste op de remmende wagen een wagen achterop en een andere wagen kon net uitwijken en kwam in de vangrail terecht. Door het ongeval was de hele A9 gestremd richting Haarlem. Hulpdiensten werden massaal naar het ongeval gedirigeerd. Eén persoon is voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht, enkele andere zijn gecontroleerd.
Alle drie de wagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd. Door het ongeval ontstond er een enorme file richting kust, rond kwart over twaalf werd de A9 weer vrijgegeven.
Fotografie: Eric van Lieshout

Lijnden: Gewonde bij aanrijding op de A9 Lijnden: Gewonde bij aanrijding op de A9 EvL_A9_Lijnden (3) Lijnden: Gewonde bij aanrijding op de A9 Lijnden: Gewonde bij aanrijding op de A9 Lijnden: Gewonde bij aanrijding op de A9 Lijnden: Gewonde bij aanrijding op de A9 Lijnden: Gewonde bij aanrijding op de A9 Lijnden: Gewonde bij aanrijding op de A9

Misschien vindt u dit ook interessant?