Hoofddorp: Busje op zijn kant op de Kruisweg (foto update)

Hoofddorp: Busje op zijn kant op de KruiswegHoofddorp, 30 mei – Bij een ongeval op de kruising Kruisweg (N201) en de Drie Merenweg is vrijdagavond een automobiliste gewond geraakt. Op de kruising botste rond kwart voor acht een personenwagen en een busje op elkaar, het busje kwam hierdoor op zijn zijkant tot stilstand.
Hulpdiensten werden massaal naar het ongeval gedirigeerd om hulp te bieden. De bestuurster van de personenwagen is na de nodige zorg, voor verdere zorg naar het iets verderop gelegen Spaarne Ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van het busje is in de ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee.
De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval om de toedracht te achterhalen. Door het ongeval was de afrit Hoofddorp vanaf de Driemerenweg (N205) afgesloten en een deel van de Kruisweg, vanaf het kruispunt richting Spieringweg.
Fotografie: Eric van Lieshout & Elvin Hendriks

Hoofddorp: Busje op zijn kant op de Kruisweg EvL_Kruisweg (2) Hoofddorp: Busje op zijn kant op de Kruisweg Hoofddorp: Busje op zijn kant op de Kruisweg Hoofddorp: Busje op zijn kant op de Kruisweg Hoofddorp: Busje op zijn kant op de Kruisweg Hoofddorp: Busje op zijn kant op de Kruisweg Hoofddorp: Busje op zijn kant op de Kruisweg Hoofddorp: Busje op zijn kant op de Kruisweg Hoofddorp: Busje op zijn kant op de Kruisweg_MG_3943_MG_3946_MG_3947_MG_3951_MG_3954_MG_3959_MG_3968

Misschien vindt u dit ook interessant?