Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zetten

Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zettenHoofddorp, 25 mei – Op Westerschelde in Hoofddorp dreigde een man zondagavond om de gaskraan in de woning open te zetten. De politie nam geen enkel risico en kwamen in grote getallen naar de woning, ook de brandweer en ambulance werden als voorzorg opgeroepen.

Een onderhandelaar van de politie was ook onderweg naar de woning. De brandweer heeft metingen verricht en concludeerde dat de gaskraan niet was opengedraaid. De brandweer en ambulance keerden terug naar hun post. De man is aangehouden door de politie en is in een busje overgebracht naar het bureau.

Fotografie: Eric van Lieshout & Elvin Hendriks

Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zetten Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zetten Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zetten Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zetten Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zetten Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zetten Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zetten Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zetten Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zetten

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp: Man dreigt gaskraan open te zetten”

  1. Moi

    @ twitteraar

    Mensen willen toch graag weten wat er speelt in hun omgeving. En een zelfmoord(poging) door voor een trein te springen daar hoor je nooit over in de media, eigenlijk alleen maar op de hobby 112 websites.
    Mensen die echt een eind aan hun leven willen maken die vinden wel een manier en gaan dat in het algemeen niet eerst wereldkundig maken. Dit was waarschijnlijk gewoon een schreeuw om hulp.

    @ Eric, gewoon doorgaan met het goede werk, we willen toch allen weten wat er allemaal gebeurt in onze omgeving :-).

  2. Ik snap wel hoe mensen op dit idee komen ! het word te vaak in de media gebracht net als het voor de trein springen… hou het uit de media en er zal een stuk minder van deze meldingen landelijk binnen komen !

    1. Ik lees het best veel inderdaad, maar het brengt mij nou niet op een idee om mijn huis op te blazen of eens voor een trein te springen. Komt een beetje over als, we praten er niet over, dus gebeurt het niet….

Reacties zijn gesloten.