Zwanenburg: Motorrijder overleden na ongeval op A9

EvL_A9_Rottepolder (8)Zwanenburg, 17 mei – Een motorrijder is zaterdag aan het einde van de middag overleden als gevolg van een ongeval op de A9 bij Zwanenburg. Door het ongeval was de snelweg in de richting van Alkmaar enige tijd afgesloten.

Een 67-jarige motorrijder uit Beverwijk was met een oldtimerclub onderweg naar Beverwijk. Rond 17:30 uur kreeg hij ter hoogte van Rottepolderplein technische problemen met zijn motor, waardoor hij op de snelweg plotseling ten val kwam. Een automobilist kon de motor niet meer ontwijken en schepte deze. Het slachtoffer werd de lucht in geslingerd en kwam hard op het wegdek terecht. De man is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later is overleden.

Het traumateam kwam per helikopter ter plaatse. Door het landen van de helikopter op de snelweg was deze volledig afgesloten, rond half acht kon het verkeer er weer voorzichtig langs.
Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_A9_Rottepolder (1) EvL_A9_Rottepolder (2) EvL_A9_Rottepolder (3) EvL_A9_Rottepolder (4) EvL_A9_Rottepolder (5) EvL_A9_Rottepolder (6) EvL_A9_Rottepolder (7) EvL_A9_Rottepolder (8) EvL_A9_Rottepolder (9) EvL_A9_Rottepolder (10)

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Zwanenburg: Motorrijder overleden na ongeval op A9”

  1. Lc

    Het gaat volgens mij om dhr kraak uit Beverwijk. Meer weet ik ook niet. Vreselijk dit.

  2. Marleen leijen

    Hallo, ik zoek de rouwadvertentie van deze man die is verongelukt op de a9 met zijn motor. Wij reden langs toen het net gebeurd was en zou de nabestaande graag een kaart willen sturen. Het laat mij en mijn vriendinnen niet los toen we het lichaam van deze man zagen liggen midden op het wegdek nadat we een heerlijke dag hadden gehad bij de Libelle zomerweek. Het bevestigd maar weer is dat het leven fragiel is. We zouden onze medeleven willen betuigen aan de nabestaanden. Kunnen jullie ons daar bij helpen?

    marleen leijen en vriendinnen

Reacties zijn gesloten.