Hoofddorp: Aanrijding door aanrijding

Hoofddorp: Aanrijding door aanrijdingHoofddorp, 16 mei – Op de Nieuwe Bennebroekerweg zijn rond kwart voor zes, twee aanrijdingen gebeurt. De eerste aanrijding gebeurde op het viaduct over de IJweg, toen een automobilist achterop een stilstaande personenwagen botste.

Deze auto stond zelf ook al in de file, de bestuurster is in de toegesnelde ambulance geholpen, maar hoefde niet mee, beide wagens liepen flinke schade. Door deze aanrijding ontstond er een file en ter hoogte van het busviaduct botste er weer twee auto’s op elkaar. Ook deze auto’s hadden flinke schade, maar niemand raakte gewond.

Door beide ongevallen was de Nieuwe Bennebroekerweg, vanaf de Molenaarslaan tot de Hoofdweg in beide richtingen afgesloten, waar voor lange files zorgde in de buurt. Alle voertuigen zijn versleept door de bergingsdienst.
Fotografie: Eric van Lieshout

EvL_Bennebroekerweg (1) Hoofddorp: Aanrijding door aanrijding Hoofddorp: Aanrijding door aanrijding Hoofddorp: Aanrijding door aanrijding Hoofddorp: Aanrijding door aanrijding Hoofddorp: Aanrijding door aanrijding Hoofddorp: Aanrijding door aanrijding Hoofddorp: Aanrijding door aanrijding

Misschien vindt u dit ook interessant?