Hoofddorp: Motor met zijspan in vijver Taurusavenue

Motor met zijspan in vijver TaurusavenueHoofddorp, 5 mei – Een motorrijdster is maandagmiddag met haar motor met zijspan in de vijver van het Taurusavenue belandt. De vrouw kwam vanaf het Polarisavenue en reed richting de N201.

Ter hoogte van het station maakt de weg een flauwe bocht, hier ging zijn met motor en al de vijver in. De vrouw had geen passagier in de zijspan. De vrouw is direct opgevangen door mensen van een nabijgelegen kantoor. De bestuurster is in de toegesnelde ambulance gecontroleerd, maar hield alleen een nat pak aan het avontuur over. De motor is door de bergingsdienst uit de vijver gehaald.

Fotografie: Eric van Lieshout

Motor met zijspan in vijver Taurusavenue Motor met zijspan in vijver Taurusavenue Motor met zijspan in vijver Taurusavenue Motor met zijspan in vijver Taurusavenue Motor met zijspan in vijver Taurusavenue Motor met zijspan in vijver Taurusavenue Motor met zijspan in vijver Taurusavenue Motor met zijspan in vijver Taurusavenue Motor met zijspan in vijver Taurusavenue Motor met zijspan in vijver Taurusavenue Motor met zijspan in vijver Taurusavenue Motor met zijspan in vijver Taurusavenue

Misschien vindt u dit ook interessant?