Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart in

Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart iLisserbroek, 30 april – Een automobilist is woensdag met zijn auto in de Ringvaart gereden. Het ongeval gebeurde rond kwart over één op de Hillegommerdijk na een uitwijkactie. Hulpdiensten kwamen massaal naar het ongeval om hulp te bieden. Bij aankomst zat de natte bestuurder al op de kant, onder een warme deken.

De bestuurder is nog gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar heeft alleen een nat pak aan het ongeval overgehouden, wel is hij met de ambulance thuis gebracht.
Brandweerduikers hebben de 6 maanden oude wagen in de Ringvaart gelokaliseerd en de bergingsdienst geassisteerd met het bergen van de wagen.

De brandweerduikers kwamen met een gloednieuwe wagen, de brandweer Kennemerland heeft drie van deze wagens aangekocht, dit was de eerste inzet van de nieuwe “duik”wagen.
Fotografie: Eric van Lieshout & Jan Baaij

Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i Lisserbroek: Automobilist moet uitwijken en rijdt de Ringvaart i

Misschien vindt u dit ook interessant?