Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto’s in beslag genomen

Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto's in beslag genomenHoofddorp, 25 april – De politie heeft donderdagmiddag en avond op twee locaties een algemene verkeerscontrole gehouden. De controle gebeurde in samenwerking met de belastingdienst. De eerste controle werd in de middag gehouden op het parkeerterrein van het sportcomplex Willem Alexander.

Op de Drie Merenweg stond een anpr wagen van de belastingdienst en motorrijders van de politie plukten automobilisten uit het verkeer en escorteerden deze naar de controlelocatie.
Avonds werd de controle verplaatst naar een parkeerplaats op de Bosweg. Op de Weg om de Noord stonden deze keer twee anpr wagens, één van de politie en de ander van de belastingdienst. Ook hier werden de automobilisten door motorrijders uit het verkeer gehaald en naar de controle begeleid.

In totaal zijn er 142 voertuigen gecontroleerd;
2 x signalering (papos)
1 x betekening vonnis
10 x proces-verbaal voor diverse overtredingen, waaronder bellen, autogordel, banden, rijbewijs en geen kenteken.
De belastingdienst heeft € 13.701 geïnd, 12 x verslagen en 6 voertuigen in beslag genomen en afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

_DSC4341 Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto's in beslag genomen Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto's in beslag genomen Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto's in beslag genomen Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto's in beslag genomen EvL_Verkeerscontrole (5) Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto's in beslag genomen Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto's in beslag genomen Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto's in beslag genomen Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto's in beslag genomen Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto's in beslag genomen Hoofddorp: Verkeerscontrole, 6 auto's in beslag genomen

Misschien vindt u dit ook interessant?