Hoofddorp: Vrachtwagen botst op personenwagen

Hoofddorp: Vrachtwagen botst op personenwagenHoofddorp, 15 april – Op de A4 recht heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Alle drie de voertuigen, waaronder één vrachtwagen liepen flinke schade op. Omdat in eerste gedacht werd aan een ongeval met beknelling, werd ook de brandweer gealarmeerd, maar gelukkig bleek dit niet het geval.

De bestuurder van de middelste wagen is in de ambulance verzorgd, zijn verwondingen waren van dien aard dat de bestuurder niet mee hoefde voor verdere zorg. Alle voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd. De marechaussee heeft het ongeval afgehandeld en onderzoekt de toedracht.

Door het ongeval was van de hoofdrijbaan de rechter rijstrook afgesloten, wat voor een flinke file zorgde. Ten tijde van de afhandeling gebeurde er 10 km terug ook nog een ongeval.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Vrachtwagen botst op personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen botst op personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen botst op personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen botst op personenwagen A4R (5) Hoofddorp: Vrachtwagen botst op personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen botst op personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen botst op personenwagen Hoofddorp: Vrachtwagen botst op personenwagen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?