Schiphol: Man vast in glazenwassersbakje

Schiphol: Man vast in glazenwassersbakjeSchiphol, 15 april – De brandweer moest dinsdagmiddag naar het gebouw Triport in de Evert van Beekstraat op Schiphol waar een persoon in een gondellift zat, die niet meer op of neer ging. De lift hing ter hoogte van de 8-ste etage en de brandweer kon de man er op deze manier niet veilig uit krijgen.

Er werd besloten om een ladderwagen te laten komen, omdat deze uit Haarlem moest komen duurde dit een lange tijd. Precies op het moment dat de ladderwagen was gearriveerd, kreeg de brandweer het bakje voorzichtig omhoog, zodat de man veilig op het dak uit kon stappen.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Schiphol: Man vast in glazenwassersbakje Schiphol: Man vast in glazenwassersbakje Schiphol: Man vast in glazenwassersbakje Schiphol: Man vast in glazenwassersbakje Schiphol: Man vast in glazenwassersbakje Schiphol: Man vast in glazenwassersbakje Schiphol: Man vast in glazenwassersbakje Schiphol: Man vast in glazenwassersbakje Schiphol: Man vast in glazenwassersbakje Schiphol: Man vast in glazenwassersbakje

 

Misschien vindt u dit ook interessant?