Hoofddorp: Dierenpolitie stelt onderzoek in naar dode katten

Hoofddorp, 10 april – De dierenpolitie heeft een onderzoek ingesteld naar een incident dat afgelopen maandag plaatsvond in Hoofddorp. Een inwoonster van Hoofddorp trof haar drie katten maandagmiddag dood aan in de achtertuin.

De eigenaresse heeft de politie in kennis gesteld en omdat er een vermoeden bestond dat de drie katten (een moederkat en twee kittens van 8 maanden) vergiftigd zijn, heeft de dierenpolitie een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak van de katten.

De overleden katten zijn door de dierenpolitie in beslaggenomen en voor nader onderzoek overgebracht naar een dierenarts en forensisch patholoog. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld.

Het gerucht gaat dat er mogelijk meerdere van dit soort incidenten in de omgeving hebben plaatsgevonden. De politie was hier niet van op de hoogte en verzoekt mensen die meer informatie hebben over soortgelijke incidenten in de omgeving van de Burgemeester Pabstlaan in Hoofddorp, om contact op te nemen met de dierenpolitie via tel.nr.: 0900-8844.

Anoniem iets melden kan natuurlijk ook, via tel.nr.: 0800-7000.

Misschien vindt u dit ook interessant?