Nieuw-Vennep: Auto over de kop op afrit A4

IMG_0139Nieuw-Vennep, 6 april – Op de afrit Nieuw-Vennep van de A4 is zondagmiddag een auto op zijn dak tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde rond half drie, toen de automobilist met een wiel in de berm terecht kwam, vervolgens dit probeerde te corrigeren en de macht over het stuur verloor. De auto sloeg over de kop en kwam op zijn dak tot stilstand. 

Omdat de hulpdiensten in eerste instantie dachten dat de auto van het talud was geschoten, werd direct de hulp van de traumahelikopter ingeschakeld. Ook kwamen diverse brandweerwagens en ambulance op het ongeval af.

De bestuurder van de auto kwam er wonderwel goed van af, hij is in de ambulance nagekeken en bleek geen letsel aan het ongeval overgehouden te hebben.

De auto is door de bergingsdienst afgevoerd en de afrit werd weer opengesteld voor het verkeer.

Fotografie: Eric van Lieshout & Daniel van Straeten

 

Nieuw-Vennep: Auto over de kop op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto over de kop op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto over de kop op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto over de kop op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto over de kop op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto over de kop op afrit A4 Nieuw-Vennep: Auto over de kop op afrit A4 IMG_0127 IMG_0134 IMG_0138 IMG_0139 IMG_0144

 

Misschien vindt u dit ook interessant?