Haarlemmermeer: Motorrijder gewond op de A5

Motorrijder gewond op de A5 bij SchipholHaarlemmermeer, 1 april – Een 53 jarige man uit Alphen aan den Rijn is dinsdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man reed vanaf de A4 de A5 op toen hij werd aangetikt door een automobilist die van wegbaan wisselde. De motorrijder kwam hierbij ten val en schoof enkele meters over het asfalt.

De motorrijder is na de nodige zorg ter plaatse naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De A5 was door het ongeval enige tijd gestremd.

Foto: Mizzle Media

Misschien vindt u dit ook interessant?

9 gedachten over “Haarlemmermeer: Motorrijder gewond op de A5”

  1. Thom franken

    Graag wil ik als slachtoffer getuigen vragen zich te melden. Bijvoorbeeld die aardige arts die stopte om mij te helpen. Een mailtje naar thomfranken@gmail.com is genoeg.

  2. aadjo

    Wat een sneue reactie van Marien. Elke dag rijd ik met de motor heen en weer van mijn huis naar werk. En jij Marien maakt mij uit voor strontvlieg? Dat zegt waarschijnlijk meer over jou dan over mij. Ik heb 75% no-claim op mijn motorverzekering en nog nooit een bekeuring gehad. Ik rij met een geel hesje en probeer zoveel mogelijk MET al mijn medeweggebruikers het verkeers”spel” te spelen. Mensen zoals jij Marien, die met vooringenomen houding aan het verkeer deelnemen, zijn de grootste gevaren op de weg. Jammer.

  3. Thomas

    Marien, niet alle motorrijders zijn hetzelfde.
    Net zoals overige weggebruikers zijn er mensen die zich wel of juist niet weten te gedragen. En in tegenstelling tot de gemiddelde automobilist (die tegenwoordig zit te appen etc.) is een motorrijder puur bezig met het verkeer. Ja, we vallen minder op dan auto’s, maar zolang je op de juiste plek op de weg rijdt is er niks aan de hand.

  4. Mike

    He jij moet je mond houen je weet niet eens wat er is gebeurd
    Er is iets heel anders gebeurd want dat busje reed helemaal
    Rechts en wou helemaal naar links op die baan maar kwam tegen hem aan en motorrijders zijn geen strontvliegen hoor!

  5. Mike

    Hij heeft alleen een botje in zijn hand gebroken heel
    Veel schaafwonden en kneuzingen want dat is mijn vaders baas

  6. Roosje

    Zoals zo vaak is weer de automobilist de veroorzaker! Het busje had ook niet op het verdrijvingsvlak mogen staan… Dubbel fout dus. Helaas heb je op de motor geen kreukelzone maar ben je de kreukelzone. Mensen zoals Marien moeten maar niet te dicht bij mij rijden…. Dat wordt nog wat als Marien in een woonwijk komt waar kinderen zomaar over kunnen steken! Meteen verbieden die kinderen; Marien komt eraan!!!

  7. Dudeson

    De natuur heeft hier een prima mechanisme voor. Survival of the fittest.

  8. Koekoek jonguhhh

    Mischien moet je je mond even houden!
    Was je erbij? Weet je hoe en wat er is gebeurd? Nee!!!
    Als mensen zoals jij niet zouden reageren, dat scheelt een hoop ergenis.

  9. Marien

    jaja, tis weer mooi weer en dan komen die strontvliegen weer massaal de schuurtjes uit. Nijdig brommend en zoemend zwermen ze om de automobilisten heen en schuwen daarbij niet uit onverwachtse hoeken op te duiken.

    De tijd dat wisselen van rijbaan op de snelweg redelijk normaal kan is weer voorbij, deze ellendedingen snellen soms met hoge snelheid tussen de rijen auto’s door, je kijkt, ziet niets, steek te richtingaanwijzer uit en wilt gaan en op dat moment kun je hard in de remmen voor zo’n ding. Gebeurt zo vaak…

    Tijd voor een algeheel verbod op dit tuig, scheelt weer veel verzekeringspremie en vooral ergernis.

Reacties zijn gesloten.