Schiphol-Oost: Motor botst op stilstaande wagen

foto 5Schiphol-Oost, 31 maart – Op de Schipholweg is maandagmiddag een motor achterop een stilstaande personenwagen gebotst. Het ongeval gebeurde iets na twaalven op het stuk tussen de afrit van de A9 en de Schipholdijk.

Beide opzittende kwamen hierbij ten val en raakte hierbij gewond, de bestuurder licht gewond. De slachtoffers zijn door de ambulance meegenomen. De motorfiets is door het bergingsbedrijf opgehaald en meegenomen naar het depot.

Fotografie: Eric van Lieshout

foto 5 foto 4 foto 3 foto 1 Schiphol-Oost: Motor botst op stilstaande wagen Schiphol-Oost: Motor botst op stilstaande wagen Schiphol-Oost: Motor botst op stilstaande wagen Schipholweg (1) Schiphol-Oost: Motor botst op stilstaande wagen

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Schiphol-Oost: Motor botst op stilstaande wagen”

  1. Moi

    @aadjo,

    Waarom maak je, je zo druk? Tuurlijk betekend dit ongeval leed voor de personen op de motor. En natuurlijk is dat heel erg en hopen we met z’n alleen dat het goed met ze gaat/komt.

    Maar moeten we dan allemaal stoppen met lachen omdat er ergens een aanrijding plaatsvind? Ik stoor me totaal niet aan die man, die man doet gewoon zijn werk en op dat moment staat er iemand met een camera, tuurlijk lach je op zo’n moment.
    Die beste man heeft waarschijnlijk veel ergere dingen gezien die wij waarschijnlijk, en gelukkig maar, nooit te zien krijgen. Zaken waarbij het huilen hem nader stond dan het lachen.

    Echt maak je niet zo duk en vraag gewoon hoe het met de mensen op de motor is afgelopen, ook al krijgen we dat waarschijnlijk nooit te horen

  2. aadjo

    Wat een misselijk gezicht, die lachende vent (berger) zittend op die motor. Alsof het leuk is, sorry, slechte reclame!

Reacties zijn gesloten.