Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan

Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven GoedhartlaanHoofddorp, 25 maart – Bij een fikse aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan ter hoogte van het Polarisavenue is dinsdagochtend een bestuurster van een personenwagen gewond geraakt.

Bij het ongeval waren drie wagens betrokken. Brandweer, vijf ambulances en diverse politie eenheden werden opgeroepen om te assisteren. De brandweer heeft het ambulancepersoneel geassisteerd met het slachtoffer. Na de nodige medische zorg is de vrouw naar het ziekenhuis overgebracht. Een moeder en een klein kindje, die in een andere wagen reden, zijn gecontroleerd in een ambulance, maar liepen geen letsel op, net zoals de bestuurder van een suv.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoek de toedracht van het ongeval.

Door het ongeval ondervond het verkeer ernstige hinder, dit ook al door de diverse wegafzettingen in verband met de NSS.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

5 gedachten over “Hoofddorp: Flinke aanrijding op de van Heuven Goedhartlaan”

  1. Moi

    @Marien

    het is inderdaad vreemd dat de agent(en) er niet achteraan zijn gegaan voor een praatje.
    Wellicht was het op dat moment voor de agent(en) veiliger om recht door te rijden. Ik was er echter niet bij dus kan de situatie niet inschatten. Maar ik kan me voorstellen dat er meerdere, niet conflicterende, verkeerstromen op hetzelfde moment groen krijgen. Misschien had de agent in dat geval ander verkeer moeten kruisen om achter de bestuurder aan te gaan, dat kan op zo’n moment onveilger zijn dan de bestuurder te laten gaan.

    Echter zoals gezegd was ik er niet bij, ik geef alleen een mogelijke verklaring.

    Daar komt bij, ook al waren ze erachter aan gegaan dan hadden ze waarschijnlijk toch geen bon geschreven omdat ze het verkeerslicht van de betreffende bestuurder niet op rood hebben zien staan. Een sterk vermoeden is in dat geval niet genoeg.

    Ook valt het mij op dat tegenwoordig op steeds meer kruisingen men steeds vaker door rood rijdt, het lijkt een gewoonte te worden. Men wil dan vervolgens meer controle en meer roodlicht flitspalen.
    Echter wanneer deze er staan en er gebeurt een kop-staart aanrijding, of meerdere, dan opeens moet die paal weer weg omdat deze onveilige situaties opleverd….

  2. Marien

    Doet de lange arm der wet niets mee mensen, laatst stond ik naast zo’n diender voor een verkeerslicht, het springt op groen, we trekken op en op dat moment knalt er een vrachtwagen van rechts vol door rood. We konden nog net bijtijds stoppen.

    Maar denk jij nou echt dat die dienstklopper achter die vrachtbak aanging om daar eens wat aan te doen? welneeee… dan heb je confrontatie en das lastig. Beter met die lasergun achter de struiken liggen spelen, veel veiliger.
    In elk geval gaf hij weer gas en reed met hoge snelheid weg, de andere kant op als de vrachtbak daarbijd e max 50 ook aan zijn laars lappend.

    saillant detail.. was ook op de van heuven goedhart, laatste kruising voor de N201 bij de brandweerkazerne.

  3. Henk

    Datzelfde geldt voor het verkeerslicht van de van Heuven Goedhartlaan de kruisweg op thv Brugmankeukens. Daar rijden ook altijd een paar auto’s door rood. Tijd voor een roodlicht controle.

  4. Sigrid

    Ik wil graag weten hoe het gaat met de mevrouw die in de Prius zat?

  5. Jacques

    Ik kruis dit kruispunt 10 keer per week. Het verbaast me elke keer als ik vanaf de Polrisavenue dit kruispunt oversteek richting planetenweg, dat er op het moment dat het stoplicht groen wordt, vaak nog 3 wagens uit de richting van het station nog door rood moeten rijden. Tijd voor een camera!

Reacties zijn gesloten.