Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4 (video update)

Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4Nieuw-Vennep, 23 maart – Bij een ernstig ongeval op de A4, komende vanuit de richting Den Haag is vlak voor de afslag Nieuw-Vennep een auto van de weg geraakt. De wagen klapte vol op een regelkast van Rijkswaterstaat, door de klap brak de kast los en kwam enkele tientallen meters verder in het water terecht.

De inzittenden zijn met behulp van de brandweer uit de personenwagen gehaald.

Vijf ambulances, diverse brandweervoertuigen, politie en de traumahelikopter kwamen hulp bieden bij het ongeval. Alle vier de inzittenden zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval. Het verkeer ondervond flinke hinder omdat er maar 1 rijstrook beschikbaar was. De file stond tot Roelofarendsveen.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4 Nieuw-Vennep: Vier gewonden bij zwaar ongeval op de A4

 

Misschien vindt u dit ook interessant?