Hoofddorp: Belgische vrachtwagen ook te hoog voor Taurusavenue

Hoofddorp: Belgische vrachtwagen ook te hoog voor TaurusavenueHoofddorp, 12 februari – Met de eindbestemming in het zicht, reed een Belgische vrachtwagenchauffeur zijn trailer kapot aan het viaduct op het Taurusavenue. De chauffeur moest lossen op een bouwplaats op het Taurusavenue.

De chauffeur kon het stukje vanaf het viaduct wel doorrijden, een deel werd op de bouwplaats gelost, het andere deel zal later op de dag opgehaald worden door een andere vrachtwagen van het bedrijf. Als deze ook maar niet te hoog is….

Op 20 januari zat er ook al een vrachtwagen klem onder het viaduct, de hoogte wordt tijdig aangegeven door middel van borden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Belgische vrachtwagen ook te hoog voor Taurusavenue Hoofddorp: Belgische vrachtwagen ook te hoog voor Taurusavenue

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Belgische vrachtwagen ook te hoog voor Taurusavenue”

  1. Sam

    Als dit vaker gebeurd zal de wegbeheerder de situatie eens goed moeten bekijken. Het staat niet duidelijk genoeg aangegeven. Wanneer het 1 x gebuerd kun je de chauffeur de schuld geven, wanneer dit vaker gebeurd ligt het aan de verkeerssituatie. Niemand zal expres onder een te laag viaduct doorrijden.

  2. Marien

    Van de week stond er net voor dat viaduct ook al een vrachtwagen te lossen op de rijbaan. Je komt dan de hoek om richting A4 en dan ineens moet iedereen naar 1 rijbaan omdat de ander hierdoor versperd is, liefst in de spits. Het is kennelijk teveel gevraagd voor de heren om de borden over hoogte te lezen, wellicht zijn zij die kennis niet machtig?

Reacties zijn gesloten.