Vijfhuizen: Twee gewonden bij kop-staart botsing op de N205

Twee gewonden bij kop-staart botsing op de N205 bij VijfhuizenVijfhuizen, 7 februari – Bij een kop-staart aanrijding in Vijfhuizen zijn vrijdagochtend twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond half negen op de Schipholweg (N205) richting Haarlem, vlak voor het tankstation bij de Ringvaart. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen.

Twee personen moesten door ambulancepersoneel worden gestabiliseerd waarna ze met spoed naar het ziekenhuis zijn overgebracht voor verdere behandeling. Door het ongeval was er maar één rijbaan van de Schipholweg richting Haarlem beschikbaar.

Het verkeer dat vanaf de A9 naar Haarlem-Zuid wilde liep hierdoor behoorlijke vertraging op. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van het ongeval is geweest.

Foto: Michel van Bergen

Twee gewonden bij kop-staart botsing op de N205 bij Vijfhuizen Twee gewonden bij kop-staart botsing op de N205 bij Vijfhuizen Twee gewonden bij kop-staart botsing op de N205 bij Vijfhuizen Twee gewonden bij kop-staart botsing op de N205 bij Vijfhuizen Twee gewonden bij kop-staart botsing op de N205 bij Vijfhuizen Twee gewonden bij kop-staart botsing op de N205 bij Vijfhuizen Twee gewonden bij kop-staart botsing op de N205 bij Vijfhuizen Twee gewonden bij kop-staart botsing op de N205 bij Vijfhuizen

Misschien vindt u dit ook interessant?