Hoofddorp: Bus vol met Gazelle fietsen, politie zoekt de eigenaren (update)

FietsenHoofddorp, 31 januari – De politie heeft vrijdag in de omgeving van de markt een bestelbus in beslag genomen, in de bus stonden diverse Gazelle fietsen die “vermoedelijk” van diefstal afkomstig zijn.

De Poolse bestuurder is door de politie aangehouden en naar het bureau overgebracht. 
De fietsen komen uit de omgeving van Hoofddorp-Centrum en vermoedelijk Graan voor Visch.

Mocht u uw fiets kwijt zijn, neem dan kontakt op met politie Hoofddorp op 0900-8844 

Laatste update: 01-02-2014 | 13:32

Hoofddorp – De politie heeft vrijdag een 25-jarige man aangehouden, op verdenking van het stelen van 6 fietsen. Na een melding van een alerte getuige die bij Graan voor Visch had gezien dat er door mannen fietsen in een busje werden gezet, is de politie op zoek gegaan naar dit busje. De getuige was zo alert geweest om een kenteken door te geven, waarop de politie op zoek is gegaan naar dit voertuig en zij troffen het busje rijdend aan op de Kruisweg in Hoofddorp.

Het voertuig werd aan de kant gezet en in het voertuig zat een 25-jarige man, afkomstig uit Polen. Achterin het voertuig trof de politie meerdere fietsen aan, van diefstal afkomstig. De Poolse verdachte werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek.

De politie is verheugd met de snelle melding van deze alerte getuige. Ziet u ook iets verdachts en denkt u dat er sprake is van een misdrijf? Belt u dan s.v.p. met tel.nr. 112. Geen spoed maar wel politie nodig? Belt u dan 0900-8844.

Misschien vindt u dit ook interessant?