Nieuw-Vennep: Medewerker parkeergarage De Symfonie overvallen

IMG_0040Nieuw-Vennep, 27 januari – Een medewerker van parkeergarage De Symfonie is maandagavond beroofd van een onbekend geldbedrag. Een man had op de deur van het kantoorgedeelte geklopt met de mededeling dat hij een vraag had over het parkeren. Toen de aanwezige medewerker de deur opende werd hij overmeesterd. Er is geen wapen gezien. Wel werd de medewerker overgoten met een vloeistof. De dader is na de beroving in onbekende richting vertrokken.

Rond half 10 werden zowel de brandweer als een ambulance opgeroepen voor De Symfonie, vermoedelijk heeft dat ook met het incident te maken. Volgens de eerste berichten was de vloeistof wat over de medewerker gegoten werd, een brandbare stof. 

Het slachtoffer bleef aangeslagen, maar lichamelijk ongedeerd achter. De medewerker is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Ondanks uitgebreid onderzoek in de omgeving is de verdachte niet meer aangetroffen. Van de verdachte is het volgende signalement bekend: 

 

  • Licht getinte huidskleur
  • Tussen de 35 en 45 jaar
  • Groot en fors postuur
  • De man sprak gebrekkig Nederlands

 

 

 

 

De politie is een onderzoek gestart. Mensen die de verdachte rond het tijdstip van de overval hebben gezien in de omgeving wordt gevraagd contact op te nemen met het Overvallenteam via 0900-8844.

 

Fotografie: Daniel van Straeten

 

 

 

IMG_0040

_MG_0024 _MG_0029 _MG_0037 IMG_0021 IMG_0040

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?