Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaduct

Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaductHoofddorp, 20 januari – Een vrachtwagen heeft maandagmorgen voor een flinke verkeerschaos gezorgd op het Taurusavenue. De chauffeur kwam vanaf de A4 het Taurusavenue op en kwam vast te zitten onder het viaduct van de Zuid Tangent. De vrachtwagen geladen met houten bouwdelen zat muurvast, net zoals het verkeer richting Hoofddorp.

Na inspectie van de provincie, of het viaduct niet beschadigd was, kon de vrachtwagen voorzichtig onder het viaduct vandaan rijden. De lading was al gaan schuiven en enkele delen waren al van de wagen gevallen.

Toen de vrachtwagen eenmaal onder het viaduct vandaan was, kon het verkeer er weer langs. Een kraan is door de chauffeur opgeroepen om enkele delen van de vrachtwagen te halen.

Het verkeer heeft ruim 1 1/2 uur last van flinke hinder gehad, ook lijnbussen vanaf het station moesten omrijden.

Tijdens de afhandeling raakte een vrachtwagen op de andere weghelft ook het viaduct, de enigste schade was weer aan de vrachtwagen.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaduct Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaduct Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaduct Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaduct Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaduct Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaduct Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaduct Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaduct Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaduct

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

4 gedachten over “Hoofddorp: Te hoge vrachtwagen vast onder viaduct”

  1. jw

    ONNO
    Als je nu eens nadenkt bij wat je zegt.
    Ze zorgen voor jou eten in de supermarkt, voor je kleren in de winkel, voor je televisie waar jij achter hangt als hun dan zouden moeten werken.
    Die mannen moeten gewoon hun werk doen en als je last hebt van hun in de spits waarom werk je dan niet zelf s’nachts na en voor de spits!!!!!!!

  2. In de buurt

    De vraag is: is de vrachtwagen te hoog of het viaduct te laag? Zeker de andere vrachtwagen ziet er normaal uit (ik zat er toevallig achter) en als die al zo’n krappe marge heeft…

  3. viffer

    Dat viaduct ziet er ook niet bijster hoog uit

  4. Onno

    Ziehier hoe vrachtwagens wederom de spits tot chaos verheffen. Het wordt tijd dat er tussen 6-10 uur en 16-20 uur een rijverbod voor die dingen komt op ALLE wegen. Alle files in een klap opgelost. Die uren benutten ze maar om te laden/lossen en rusttijden eens te respecteren. Gebeuren dit soort “ongelukjes” ook niet meer in de spits.

Reacties zijn gesloten.