Nieuw-Vennep: Scooter aangereden op de Helsinkilaan

Nieuw-Vennep: Scooter aangeredenNieuw-Vennep, januari – Een scooterrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt door een aanrijding met een personenwagen. Beide voertuigen reden op de Helsinkilaan richting de busbaan, toen de scooterrijder van de hoofdrijbaan het fietspad op schoot.

Precies op dat moment wilde de automobilist rechtsaf een parkeerplaats indraaien, waarbij hij het fietspad moet passeren. De automobilist heeft de scooterrijder niet gezien waarop deze in volle vaart op de auto klapte. Beide opzittende kwamen ten val en raakte de bestuurder van de scooter gewond.

Na de eerste medische zorg van het ambulancepersoneel is het slachtoffer, een 17-jarige jongen uit Hillegom, voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht, vergezeld door zijn passagier die niet gewond raakte. De auto moest afgesleept worden door de bergingsdienst. De scooter is door de politie opgehaald met een busje en tijdelijk op het bureau gestald.

Het fietspad waar de scooter aangereden werd is verboden voor scooters, maar wordt met grote regelmaat gebruikt als sluiproute.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Nieuw-Vennep: Scooter aangereden Nieuw-Vennep: Scooter aangereden Nieuw-Vennep: Scooter aangereden Nieuw-Vennep: Scooter aangereden

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Nieuw-Vennep: Scooter aangereden op de Helsinkilaan”

  1. Auto

    het is voor een auto niet te zien.
    dus de automobilist kan er niets aan doen.
    Verbannen die scooters.

Reacties zijn gesloten.