Vijfhuizen: Weer auto in de vangrail van de A205

Weer auto in de vangrail van de A205 bij VijfhuizenVijfhuizen, 9 januari – Voor de zoveelste keer in korte tijd is er weer een auto uit de bocht gevlogen op de A205. Dit keer ging het rond kwart over vier mis toen een bestuurster uit de bocht vloog onder A9.

De auto kwam over dwars op de weg stil te staan. De weg werd afgezet door politieagenten in afwachting op een ambulance. De bestuurster is door ambulancepersoneel nagekeken en na de eerste zorg naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

Doordat het ongeval in de spits gebeurde ontstond er veel vertraging op de Schipholweg vlak voor de aansluiting naar de A9.

Met enige regelmaat vliegen er op dit stuk weg auto’s uit de bocht. 4 en 1 januari was het ook al raak en klapten er auto’s op de vangrail.

Fotografie: Michel van Bergen

Weer auto in de vangrail van de A205 bij Vijfhuizen Weer auto in de vangrail van de A205 bij Vijfhuizen Weer auto in de vangrail van de A205 bij Vijfhuizen Weer auto in de vangrail van de A205 bij Vijfhuizen Weer auto in de vangrail van de A205 bij Vijfhuizen

Misschien vindt u dit ook interessant?