Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongeval Schipholweg

Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongevalBadhoevedorp, 19 december – Bij een aanrijding zijn op de Schipholweg zijn twee personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond het middaguur op de brug over de A4, toen een bestelwagen achterop een personenwagen botste, die door de klap weer op zijn voorganger botste.

De auto’s stonden stil vanwege werkzaamheden. Diverse hulpdiensten werden opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. Beide bestuursters van de stilstaande auto’s zijn met behulp van de brandweer uit de auto’s gehaald en beide zijn naar het ziekenhuis overgebracht. In één van de auto’s zat ook een hond, deze is door de dierenambulance opgehaald, het dier raakte niet gewond.

De bestuurder van de bestelwagen raakte niet gewond, hij zag de stilstaande wagens te laat en heeft nog geprobeerd een noodstop te maken. Door het ongeval was de Schipholweg geruime tijd afgesloten, alle voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongeval Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongeval Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongeval Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongeval Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongeval Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongeval Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongeval Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongeval Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongeval Badhoevedorp: Twee gewonden bij ongeval

 

Misschien vindt u dit ook interessant?