Badhoevedorp: Vijf aanhoudingen in drugsonderzoek o.a. aan de Sloterweg (update)

Politieonderzoek op bedrijventerrein aan de Sloterweg in BadhoevedorpBadhoevedorp, 18 december – De politie is dinsdag een onderzoek gestart op een bedrijventerrein aan de Sloterweg. Diverse politieagenten bewaken het terrein en doen onderzoek op het terrein en een aantal containers. 

Een woordvoerster van de politie wil alleen kwijt dat het onderzoek in het kader van een recherche onderzoek plaatsvind, verder wil ze in het belang van het onderzoek nog niets kwijt.

Laatste update: 18-12-2013

Vijf aanhoudingen in drugsonderzoek

Badhoevedorp – Dinsdag 17 december hield de politie drie mannen aan in het kader van een onderzoek naar verdovende middelen door de politie Den Haag. Gelijktijdig vonden er in Badhoevedorp doorzoekingen plaats.

Bij de actie werden twee mannen uit Amstelveen (64 en 68 jaar) en een man uit Amsterdam (44 jaar) aangehouden. Bij de doorzoekingen zijn vuurwapens, verdovende middelen en sieraden in beslag genomen. Het politie-onderzoek duurt voort.

Fotografie: Michel van Bergen & Erik PoortNaamloos2 Naamloos1Politieonderzoek op bedrijventerrein aan de Sloterweg in Badhoevedorp Politieonderzoek op bedrijventerrein aan de Sloterweg in Badhoevedorp Politieonderzoek op bedrijventerrein aan de Sloterweg in Badhoevedorp Politieonderzoek op bedrijventerrein aan de Sloterweg in Badhoevedorp Politieonderzoek op bedrijventerrein aan de Sloterweg in Badhoevedorp Politieonderzoek op bedrijventerrein aan de Sloterweg in Badhoevedorp Politieonderzoek op bedrijventerrein aan de Sloterweg in Badhoevedorp Politieonderzoek op bedrijventerrein aan de Sloterweg in Badhoevedorp Politieonderzoek op bedrijventerrein aan de Sloterweg in Badhoevedorp Politieonderzoek op bedrijventerrein aan de Sloterweg in Badhoevedorp

 

Misschien vindt u dit ook interessant?