Haarlemmermeer: Politie ontmantelt meerdere hennepplantages op rooidag (update)

Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op rHaarlemmermeer, 4 december – De politie Haarlemmermeer heeft tijdens een zogenaamde rooidag meerdere hennepplantages ontdekt en ontmanteld. Tijdens een rooidag bezoekt de politie met een gespecialiseerd team en medewerkers van het energiebedrijf diverse panden waarvan vermoed wordt dat er een hennepplantage zit.

De actie begon in Hoofddorp, op het Burgemeester van Stamplein werd in een woning een plantage met ongeveer 150 planten aangetroffen. In de Wijkermeerstraat in Hoofddorp werd in een bedrijfspand een plantage met ruim 500 planten aangetroffen, gelijktijdig was een tweede team bezig in een woning aan de Windestraat in Badhoevedorp, hier werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met 235 planten. Bij controle bleek er ook sprake te zijn van diefstal van stroom.

In de middag deed de politie onderzoek in een woning aan de Friedalaan in Zwanenburg naar aanleiding van een mogelijk hennepplantage. In het pand werd een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met 249 planten en de benodigde apparatuur (lampen, filters, pompen e.d.). Bij controle bleek er ook sprake te zijn van diefstal van stroom. De politie nam de hennep en de apparatuur in beslag. Er werden nog geen aanhoudingen verricht. In de woning was niemand aanwezig.

Wilt u zelf een hennepplantage melden, dan kan dit via dit emailadres: coordinatiepunthennep@noord-holland.politie.nl

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op r Haarlemmermeer: Politie ontmanteld meerdere hennepplantages op rSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?