Zwaanshoek: Auto’s in de brand gevlogen aan de Hanepoel

Auto's in de brand gevlogen aan de Hanepoel in ZwaanshoekZwaanshoek, 23 november – De brandweer moest vrijdagnacht in actie komen nadat er twee personenwagens en een vrachtwagen in de brand stonden in Zwaanshoek. Even na twee uur werden de autobranden aan de Hanepoel ontdekt. Met een tuinslang werd direct gestart met blussen terwijl de brandweer werd gealarmeerd.

Een geparkeerde vrachtwagen stond in de fik en twee personenwagens die er links en rechts van geparkeerd stonden hadden ook vlam gevat. De brandweer heeft het vuur geblust maar kon niet voorkomen dat er forse schade was ontstaan. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest maar voor de vrachtwagen werd een grote fakkel gevonden.

De politie vermoed dat er sprake is van brandstichting en komt daarom graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien hebben van de brandstichting. Ook informatie van rondlopende personen eerder die nacht kan waardevol zijn. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlemmermeer via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Fotografie: Michel van Bergen

 

Auto's in de brand gevlogen aan de Hanepoel in Zwaanshoek Auto's in de brand gevlogen aan de Hanepoel in Zwaanshoek Auto's in de brand gevlogen aan de Hanepoel in Zwaanshoek Auto's in de brand gevlogen aan de Hanepoel in Zwaanshoek Auto's in de brand gevlogen aan de Hanepoel in Zwaanshoek Auto's in de brand gevlogen aan de Hanepoel in Zwaanshoek Auto's in de brand gevlogen aan de Hanepoel in Zwaanshoek

 

Misschien vindt u dit ook interessant?