Hoofddorp: Weer aanrijding op de Waddenweg

Hoofddorp: Weer ongeval op de WaddenwegHoofddorp, 17 november – Bij een ongeval op de Waddenweg is zondagmiddag een bestuurster van een snorscooter gewond geraakt. Het ongeval gebeurde weer op de oversteekplaats ter hoogte van het Bollenlaantje. De jongedame kreeg geen voorrang van een automobilist en werd aangereden.

Na de eerste medische zorg van het toegesnelde ambulancepersoneel is de jonge dame voor verdere zorg overgebracht naar het Spaarne ziekenhuis.

Met grote regelmaat worden er op dit punt tweewielers aangereden, op 7 november werd er nog een fietser over het hoofd gezien. Menig buurtbewoner klaagt steen en been over deze gevaarlijke oversteekplaats.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Weer ongeval op de Waddenweg Hoofddorp: Weer ongeval op de Waddenweg Hoofddorp: Weer ongeval op de Waddenweg Hoofddorp: Weer ongeval op de Waddenweg Hoofddorp: Weer ongeval op de Waddenweg Hoofddorp: Weer ongeval op de Waddenweg

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Weer aanrijding op de Waddenweg”

  1. Dudeson

    Als we er samen niet uit kunnen komen. Dan maar een fietstunnel.

    Wat een onzin dit. De plek ik goed overzichtelijk. Je kan ruim van tevoren oogcontact met elkaar zoeken. Doe je dat niet dan wint altijd de sterkste. Als fietser of brommer zal je toch wat meer moeite moeten doen dan alleen maar voorrang NEMEN ipv wachten totdat je het krijgt (wat natuurlijk wel altijd hier dient te gebeuren).

    Het onderliggende probleem is dat de voorrangssituaties voor fietsers in floriande niet “logisch” zijn. Hierdoor creert men een schijnveiligheid die dat juist niet is omdat automobilisten die daar niet bekent zijn geen voorrangssituatie voor fietsers/brommers verwachten.

Reacties zijn gesloten.