Beinsdorp: Twee gewonden bij ongeval

Beinsdorp: Twee gewonden bij ongevalBeinsdorp, 7 november – Bij een aanrijding op de Venneperweg zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond kwart voor vier toen een personenwagen achterop zijn voorganger botste. Zowel de brandweer als de ambulance werden opgeroepen voor het ongeval.

De brandweer heeft beide wagens veilig gesteld en de ambulancemedewerkers hebben zich om de slachtoffers bekommerd. Na de eerste medische zorg, zijn twee slachtoffers overgebracht naar het ziekenhuis.

Fotografie: Elvin Hendriks

Beinsdorp: Twee gewonden bij ongeval Beinsdorp: Twee gewonden bij ongeval Beinsdorp: Twee gewonden bij ongeval Beinsdorp: Twee gewonden bij ongeval Beinsdorp: Twee gewonden bij ongeval

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Beinsdorp: Twee gewonden bij ongeval”

  1. Misschien wel raar dat ik als bewoner van deze straat denk dat ze allebei “iets” harder hebben gereden als de toegestane snelheid.
    Waarschijnlijk waren ze ook bang om te laat te komen. Mensen gunnen hier elkaar echt geen ruimte. Het wordt echt tijd dat de politie hier eens, en vooral ’s morgens tussen 6 en 8 eens gaat controleren op de snelheid. Maar er zal wel eerst nog meer moeten gebeuren, voordat ze dit eens gaan doen.

Reacties zijn gesloten.